dimecres, d’octubre 03, 2007

Lost

La millor sèrie del món de les que he vist fins ara.
Jo no n'havia sentit a parlar mai, bé, la Graciel·la (grace) me'n parlava molt sovint, i insistia molt en que me la baixes d'internet i la mirés. Així que ho vaig fer... i tot el que bé després, és gràcies a la Grazielleta!!
Primer de tot: si no la heu vista; mireu-la!! Crec que us encantarà!
La història de Perdidos (o Lost) es centra en les vides d'un grup de supervivents d'un accident aeri, que van a parar a una illa "deserta" del sud de l'Oceà Pacific plena de misteris i anomalies. Cada capítol té un protagonista principal, al voltant del qual gira l'argument de l'episodi. A la majoria de capítols, el personatge central es troba davant d'un conflicte interior relacionat amb algun aspecte de la seva vida anterior i que és mostrat en flashbacks.

Aquí podeu veure un trailer de la primera temporada:



ELS PERSONATGES PRINCIPALS

-JACK SHEPHARD: de seguida es converteix en el líder dels supervivents, en part perquè és l'únic metge i també perquè té molta capacitat per liderar.

-KATE AUSTEN: podriem dir que és tan protagonista com el Jack. Molt aviat sabem que el seu passat és una mica obscur i que potser no és tan bona com sembla.

-JOHN LOCKE: és un home enigmàtic i bastant reservat, sembla que li agrada estar a l'illa i intenta adaptar-se a la situació.

-JAMES SAWYER: mentres els altres intenten sobreviure col·laborant, ell sempre va pel seu compte i intenta ser com més odiós, millor.

-CHARLIE PACE: pertanyent a un grup de música i enganxat a les drogues, de seguida serà un personatge molt estimat i entrenyable.

-Hi ha molts més personatges principals...
http://es.wikipedia.org/wiki/Lost#Principales

Fins ara ja han fet 3 temporades, i està previst que n'hi hagin fins a 6. La 4a começarà al febrer del 2008 a Estats Units.

Bé, res més; simplement: baixeu-se la sèrie!!! I altra vegada gràcies a la grace!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

juju ola markitus tic fen el dosie d socis i kom maburo mol t vinc a comenta i com e vis k no tenies cap comentari aki e dit vinga k aki comento jo juju pose algin dia m vaixare perdidos xo com mol b sas prefereixo l manga XD XD ^^ wenu spero k m perdonis x un comentari tan pesim xo com diuen l prometido s deuda i a + e dacava ia l dosie d socials wenu dw ^*^ i n molestis a l dulce k sempreña (no se a k be axo xo wenu) dw wapo fins dma tonets ^^

Marc Barceló ha dit...

Hey kary(catura)-manga!!! gràcies x cumentar!!! Avera quan et baixes perdidos i deixes els mangurrotis uns dies!! Hehehe... au, fins demà!